Happy birthday LOT12!

img_20161102_110622

November 2015 … met een bang hartje drukte ik voor het eerst op “publish”. Mijn eerste artikel over ons droomhuis op Lot12 stond online.
Vandaag mag LOT12 zijn eerste kaarsje uitblazen. Met enorm veel plezier kijk ik terug op het eerste blogjaar.

img_20161102_110202

TERUGBLIK

Oorspronkelijk was mijn blog dus bedoeld als een dagboek van ons bouwavontuur. Ik had nooit verwacht dat zoveel mensen dit avontuur gingen volgen.
De blogposten over ons nieuwe huis en de inrichting ervan worden het meest gelezen. Echt super leuk, hier ga ik zeker mee door. Maar er is nog zoveel meer.  Alle dingen die het leven aangenamer maken, mogen aan bod komen op LOT12. Reizen, lifestyle, fashion, hotspots, … Ik vind het leuk om erover te schrijven en hoop er jullie mee te blijven boeien.

Het was moeilijk kiezen maar hieronder 5 van mijn favoriete blogposten van het afgelopen jaar:

Origineel logeren: Huisje op wielen

Let’s party met Beaublue!

De ramen deel 3: Het resultaat

Ultrazachte sweaters van Anna & Maman

Stofzuigen met de Dyson V60 Fluffy

TOEKOMST

Lot12.net wordt vanaf deze speciale verjaardag lot12.be en krijgt een gloednieuw jasje. Ik heb er de voorbije weken samen met Clif van WPvoorGO heel hard aan gewerkt. Stap voor stap en met engelengeduld heeft hij gezorgd voor een mooie, professionelere lay-out. En onder het mom van “stilstaan is achteruit gaan” komt er ook een nieuwe rubriek “On the couch …” bij. Voor deze rubriek ga ik op de koffie bij interessante mensen en laat ik jullie binnenkijken in toffe interieurs.

Voordat ik begon wist ik maar weinig af van het hele blogwereldje. Nu volg ik zelf heel wat blogs en heb ik al een paar toffe blogsters leren kennen. Ik ben echt blij met alle kansen die ik krijg. En met alle leuke mensen, merken, shops en hotels die ik zonder de blog nooit was tegengekomen.

img_20161102_1319241

THX A LOT

Oprecht dankjewel om LOT12 te bezoeken. Of je nu alle artikels van voor naar achter leest of af en toe eens naar mijn foto’s komt kijken … alle likes, lieve reacties en mailtjes zijn heel welkom! En zoals het bij een verjaardag hoort … de jarige trakteert. Volg deze week zeker de blog, de LOT12 Facebook-pagina of Instagram voor een leuke winactie!

 

 

Zijn er nog onderwerpen die volgens jou goed zouden passen op de LOT12 blog? Laat het hieronder gerust weten!

Liefs,

Nicky

 

 

 

 

 

You May Also Like

4 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>