Een unieke collectie espressokopjes van illycaffè!

illy-gruppo-heritage-cups

Niks boven een heerlijk sterk kopje espresso om energie bij te danken, toch? Vanaf nu kan dat in pure stijl met de nieuwe collectie espressokopjes van illy.

Het verhaal van illycaffè begon lang geleden, in 1933, toen Francesco Illy zijn oog liet vallen op de stad Trieste om er een zaak te beginnen, vertrekkend van een eenvoudig idee: de beste koffie ter wereld aanbieden. illy viert nu meer dan tachtig jaar geschiedenis met de lancering van de Heritage Collection: een unieke collectie espressokopjes die mijlpalen in de ontwikkeling van illycaffè herdenken.

De zes espressokopjes van de nieuwe Heritage Collection vertellen het verhaal van illy door de jaren heen. Elk van de zes koffiekopjes staat voor weer een andere fase in de evolutie van het merk. Elk kopje is versierd met een historisch gouden illy-logo en de datum van het ontwerp.

illy-tazza-heritage-1933illy-tazza-heritage-1960illy-tazza-heritage-1996illy-tazza-heritage-1963illy-tazza-heritage-1985illy-tazza-heritage-1969

 

De cadeaubox met de 6 Heritage espressokopjes is vanaf half november te koop in illy-winkels en via de website www.illy.com voor € 60. Ik (coffee addict van de ergste soort) weet alvast wat ik op mijn wishlist voor de kerstdagen zet!

illy-heritage-cups-in-gift-box-60euro

Nog een paar leuke illy-weetjes:
Elke dag worden er wereldwijd bijna 7 miljoen kopjes illy-koffie verbruikt.
illy wordt verkocht in meer dan 140 landen en is verkrijgbaar in meer dan 100.000 toprestaurants en -bars ter wereld.
Enjoy your coffee!

You May Also Like

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>