De “Chloë Susanna” lookalikes!

Ik zag ze passeren op IG, ik kwam ze tegen in de “boekskes” en uiteindelijk kwam ik ze ook meermaals tegen in mijn dromen … De Chloë Susanna laarsjes. Eén klein probleempje … de kostprijs. Zelfs al vind ik ze nu in de solden aan 975 euro in plaats van 1500 euro … de hubby vindt dat waarschijnlijk eerder een nachtmerrie dan een droom, ha!

Geen Chloë Susanna’s dus maar ik vond wel hele mooie “bad ass botjes” met gespen en studs bij Lederwaren Cools, sinds jaren een vaste waarde in Mol. Ze zijn van het merk Pertini (11800 Negro) en ik betaalde ze nog 200 euro. Niet goedkoop maar ze zitten geweldig. Ze zijn tof om te combineren met een stoere jeans, een klassieke zwarte broek of met een heel girly jurkje. Je vindt ze ook online maar de courante maten zijn er vaak al uit.

Hieronder zie je foto’s van de “echte” laarsjes, mijn Pertini’s en een selectie mooie lookalikes die ik vond bij de grote online schoenenwinkels.

Liefs, Nicky

The one and only Chloë Susanna boots

Mijn eigen Pertini laarsjes

 

ASOS, 60 Dollar

Omoda, 189 euro

 

Bronx bij La Bottega, 110 euro

Miss Rose bij Torfs, 98 euro

Sacha.nl 109,99 euro

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>