Weleda: SOS Winterhuid!

Vrieskou, snijdende wind, … onze huid heeft de laatste weken heel wat te verduren. Een extra goede verzorging is zeker geen overbodige luxe!

Antioxidatie

Net zoals een overdosis zon, kan ook de vrieskou zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Door de koude lucht zakt het vochtpeil van de huid en de overgang van koude buitenlucht naar de warme binnentemperaturen kan de haarvaatjes beschadigen. Daarom is het echt belangrijk om je huid nu goed te reinigen en te hydrateren. Het beste kies je voor crèmes met een antioxiderende werking die voor jou persoonlijk goed aanvoelen.

Weleda Granaatappel

Ik gebruik graag de producten van Weleda. Zij gebruiken enkel ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong wat ik een groot pluspunt vind. Momenteel heb ik de granaatappel-lijn in mijn badkamerkastje liggen. Een lijn voor de iets rijpere huid die de huid verstevigt en kleine rimpeltjes vervaagt. Ik hou niet zo van overweldigende geuren maar deze Granaatappel dagcrème heeft een subtiele geur en een heel aangename textuur.

Skin Food

Op extra koude dagen, als mijn huid heel droog aanvoelt, gebruik ik als extraatje de Skin Food. Een wondermiddeltje in een groene tube dat vaak gebruikt wordt door visagisten en celebs. Deze Skin Food crème op basis van het extract van het driekleurig viooltje laat je make-up extra stralen. Ik gebruik het als lipglos, smeer het op mijn handen en soms gebruik ik een laagje als nachtcrème. Een echte aanrader voor een heel zacht prijsje.

Welke producten gebruiken jullie graag in de winter?

Liefs,

Nicky

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This Story

Geen categorie

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>