“MY RITUALS”

RITUALS INTRODUCEERT HET EXCLUSIEVE MEMBERSHIP PROGRAM ‘MY RITUALS’

Vanaf vandaag kunnen klanten van Rituals lid worden van het exclusieve membership program: ‘My Rituals’. Dit programma sluit perfect aan bij de Rituals filosofie om meer te genieten van alledaagse dingen en om waardevolle momenten te creëren.

Het membership program biedt unieke inspirerende content en geeft toegang tot bijzondere ervaringen zoals yoga en meditatie sessies om balans te brengen in een druk leven. Daarnaast zijn er voor leden speciale geschenken en evenementen waar je meegenomen wordt in de wereld van Rituals.

Daarnaast biedt het programma vele extra’s. Leden krijgen een uniek welkomstgeschenk, gratis verzending van aankopen in de webshop en bijzondere persoonlijke nieuwsbrieven met unieke content. Inschrijven kan in de winkel, via de Rituals app, via de Rituals website of via de klantenservice.

MY SWEET VALENTINE!

Ben je toevallig nog op zoek naar een last-minute Valentijnscadeautje? Met de zalige producten van Rituals zit je altijd goed!

  • Geef je liefste wat extra aandacht en verwen hem of haar met een relaxerend bad met de wonderlijke geur van de Ayurveda-collectie. De ingrediënten amandelolie en Indische Roos hebben een relaxerend effect op lichaam en ziel.
  • Organiseer een diner bij kaarslicht en creëer een warme romantische sfeer met de Sakura-geurkaars.
  • Kleed je op en kies een van de nieuwe The Ritual of Cleopatra lipsticks om met verbluffende lippen indruk te maken op je geliefde.

Veel liefs,

Nicky x

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>