L’OCCITANE : Divine Eye Balm!

Van kinds af aan heb ik al last van blauwe kringen onder mijn ogen. Het heeft niks te maken met vermoeidheid maar met een dunne transparante huid. Het bloed dat eronder door de aders stroomt, zorgt voor een blauwige tint. Ik kan je verzekeren, vrolijk word je er niet van als mensen ’s ochtends vragen of je slecht geslapen hebt.

Gelukkig kan make-up veel oplossen. En een goede verzorging van de huid rond mijn ogen. Voor mij is dat echt essentieel. Een goede oogcrème zorgt niet alleen voor een frisse, wakkere blik maar vervaagt ook de fijne rimpeltjes!

Daarom ben ik heel blij met de nieuwe  Divine Eye Balm van L’OCCITANE. Een innovatieve formule, die de ogen oplicht door het hele gebied rond de ogen aan te pakken. De textuur van deze oogbalsem is rijkelijk, echt zalig! Ik gebruik hem elke dag ’s ochtends en af en toe smeer ik voor het slapen gaan een dikkere laag als maskertje.

De Divine Eye Balm van L’OCCITANE kost € 62 euro voor 15ml.

You May Also Like

1 comment

  1. 1

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>