VERITAS: Stijlvolle handtassen voor elke gelegenheid!

Vanaf 16 tot 22 maart is het handtassenweek bij Veritas. En dat is goed nieuws voor ons, dames! Wij weten immers als de beste dat we onze tas niet enkel matchen met onze outfit maar ook met de gelegenheid. 

Een tas is een onmisbaar accessoire en kan een look helemaal afmaken. Er is zoveel keuze in tassen van verschillende kleuren en formaten. Gelukkig maar! Hoe vaak switchen we niet van handtas per week of, wat mij betreft, zelfs per dag? Werken, boodschappen doen, uitstap met de kids, date night, shoppen met vriendinnen … verschillende gelegenheden die vragen om een aangepaste tas.

Off to work!

Als leerkracht in een middelbare school heb ik door de week heel wat mee te zeulen.  Naast ‘the usual stuff’ zoals portemonnee, gsm, sleutels, zakdoekjes en muntjes heb ik in mijn handtas nog andere spullen nodig. Mijn agenda, boeken en een lunchpakket zijn dingen die ik dagelijks meeneem naar school. Dat vraagt natuurlijk om een grote en stevige handtas. Ik kies dan voor een zwarte tas omdat die perfect matcht met de neutrale kleuren die ik door de week meestal draag. Het bloemenpatroon in de tas zorgt voor een speelse touch.

Dagelijkse routine!

Na mijn werk moet ik meestal nog boodschappen doen. En dan is een crossover handtas super gemakkelijk. Enkel mijn portemonnee mee en mijn handen vrij om alles te dragen. Wat denk je van dit fleurig rood tasje? Instant happiness, toch? De schouderriem is afneembaar dus het is ook partyproof!

Party proof!

Als er wat tijd overblijft om iets te gaan drinken met vriendinnen of voor een etentje met de hubby, vind ik het leuk om me een beetje op te kleden. Een klein tasje met een beetje bling bling is dan ideaal. Deze schattige handtas met pailletjes kan je als clutch gebruiken of je hangt het rond met de mooie feestelijke ketting. Handig als je recht moet staan en een drankje in je handen hebt.

 

Ik vond deze stijlvolle handtassen bij Veritas. Ze hebben voor het lenteseizoen weer een super toffe en betaalbare collectie. Heel veel verschillende modellen en kleuren.  En van 16 tot 22 maart krijg je 20% korting op ALLE handtassen! Take your chance ladies!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>