De eerste aankopen voor ons nieuwe interieur!

 

Onlangs had ik het geluk om via de blog een cadeaubon te ontvangen van Westwing. Ik had via tv-reclame al wel eens van deze website gehoord. Maar ik had niet verwacht dat ze zo’n afwisselend en tof aanbod hebben. Te leuk om niet met jullie te delen!

Westwing is een online shop met voornamelijk interieurartikelen. Je moet je eerst registreren om toegang te krijgen tot de sales. Inderdaad … “sales”. Elke dag hebben ze nieuwe aanbiedingen (tot -70%) van verschillende merken en producten. Die acties duren allemaal maar een paar dagen en er zijn slechts een beperkt aantal stuks beschikbaar. Daarom is het leuk om elke dag even op de website van Westwing te gaan kijken welke nieuwe aanbiedingen er zijn. Ver-sla-vend!

Ik bestelde alvast wat mooie interieurspullen voor ons nieuwe huis. Mijn man was verbaasd over wat ik allemaal kon kopen met de cadeaubon. Maar natuurlijk ben ik een beetje over het budget gegaan 😉

Hieronder een paar foto’s van mijn aanwinsten (behalve de witte stoel, die had ik al). Ik kan natuurlijk niet wachten om ons nieuwe huis in te richten. Maar helaas pindakaas wordt mijn geduld danig op de proef gesteld. De chape wilde maar niet drogen en daarom kan begin april pas de parket gelegd worden. Daar moet dan de Stuc Deco gietvloer tegenaan komen. En op die vloer plaatsen ze de keuken en komen de kasten … Uitstel van de verhuis dus naar 24 mei.

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>