On the couch: Malika van Mijn Argan + GIVEAWAY!

We leerden elkaar kennen in onze tienerjaren. Ik keek enorm naar haar op want ze was een echte beauty en leerde me alles over make-up. Jaren later kwamen we elkaar terug tegen bij het volgen van een pedagogische opleiding. Ondertussen zijn we al meer dan 10 jaar collega’s op dezelfde school. Naast leerkracht is Malika El Hazimi ook oprichter van Mijn Argan. Ze verdeelt zuivere arganolie uit Marokko. Samen met Liesbet, een andere collega, ging ik deze vakantie bij haar op de thee om te praten over haar passie. 

Malika heeft Marokkaanse roots. Wanneer ze op vakantie ging naar Marokko vroegen vriendinnen regelmatig om een flesje arganolie mee te brengen. Door de vele positieve reacties op deze zuivere arganolie, besloot ze om het professioneel aan te pakken. Ze begon haar eigen bedrijfje “Mijn Argan”.

De arganolie die ze verdeelt in België is afkomstig uit het berberdorp Timkiti, waar haar vader vroeger woonde. De productie ervan is enorm arbeidsintensief. Malika ging er onlangs zelf op bezoek om het productieproces te bekijken en vooral mee te beleven. Een unieke ervaring!

Malika op bezoek bij de lokale vrouwengemeenschap in het Marokkaans berberdorp waar de arganolie gemaakt wordt.

“Ik vind het belangrijk om een goede band te onderhouden met de lokale vrouwengemeenschap en om zo te waken over de kwaliteit van de arganolie!”

Wanneer ze praat over de arganolie en de andere producten op basis van de olie die ze verdeelt, doet ze dat met heel veel passie. Als geen ander weet ze welke positieve werking dit “vloeibare Marokkaanse goud” heeft op onze huid, ons haar en onze nagels. Als één van de enige verdelers van arganolie in België, behaalde Malika het “100% bio certificaat” en daar is ze terecht heel fier op. Al haar producten zijn te bestellen via de Facebookpagina van Mijn Argan of via de website.

GIVEAWAY!

Wil jezelf eens de gunstige effecten van de Arganolie ervaren? Dat kan!

Ik mag van Malika een pakketje weggeven met:

1 flesje 100% zuivere arganolie

1 hamam scrubhandschoen

1 stuk zeep op basis van argan en appelsienenextract

 

Meespelen is simpel …

Like de Facebookpagina’s van Mijn Argan en Lot12

Tag in de commentaren 2 personen (die volgens jou ook blij zouden zijn met dit pakketje)

 

De winnaar wordt woensdag 19 april bekend gemaakt. Good luck!

Liefs, Nicky x

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>