Lente & zomer musthave: Strepen!

Ladies, dit voorjaar staan we op onze strepen! Fijne strepen, dikke strepen, horizontaal of vertikaal … ze zijn alom vertegenwoordigd in de lente- en zomer collecties.

 Zelf heb ik best wat gestreepte kledingstukken in mijn kast hangen, vooral t-shirts en topjes in alle kleuren. Maar mijn favoriet voor deze zomer is een soepelvallend kleedje in frisse witte en blauwe strepen van Terre Bleue. Ik ben er enorm blij mee omdat het  zo gemakkelijk te combineren is. Casual met een jeans jasje en plat sandaaltje of chique met een blokhak. Of gewoon puur, met afhangende schouders voor een zomerse dag op het strand.

De marine kleurencombi blijft voor mij een winner! Bovendien is dit kleedje gemaakt uit een stof die je niet moet strijken. Ideaal om mee op vakantie te nemen. Ik steek het alvast in mijn koffertje voor mijn citytrip naar Barcelona binnen een week.

Je kan dit kleedje kopen in een Terre Bleue winkel of online via de webshop.

Liefs, Nicky x

 

Kleedje: Terre Bleue

Jeans jasje: Terre Bleue

Schoenen: Other Stories

Sandalen: Geox

 

 

 

 

 

You May Also Like

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>