Let’s go to the beach met Marc Inbane + SUPER giveaway!

In een vroegere blogpost vertelde ik al dat ik een grote fan ben van de producten van MARC INBANE. De tanning spray staat standaard in mijn badkamerkastje en zorgt ervoor dat ik steeds een instant (gezond!) bruin kleurtje heb. Ondertussen weet ik dat velen van jullie de spray ook gebruiken, we zouden best een clubje kunnen oprichten, ha 🙂

Beach, please!

MARK INBANE komt dit zomerseizoen met het perfecte accessoire om je beach-look helemaal af te maken … een stijlvolle maxi-shopper! Niet alleen de final touch op je strandoutfit maar ook erg handig om mee te nemen als handbagage op weg naar je favoriete zomerbestemming, óf gewoon als je weer eens iets teveel mee wilt nemen… Bij iedere aankoop van één flacon natural tanning spray (200ml) + één glove ontvang je tijdelijk deze exclusieve beach bag cadeau! De actie loopt vanaf half mei in de salons en op de Marc Inbane website.

 

 

Giveaway!

Met de zomer én moedertjesdag in het vooruitzicht mag ik van MARC INBANE maar liefst 5 super de luxe pakketten weggeven met daarin:

  1. De tanning spray (200ml)
    De Award-winning natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. Je kunt het makkelijk zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde en natuurlijke egaal gebruinde huid.
  2. De glove
    De MARC INBANE glove is van een uitstekende kwaliteit. Dankzij de fijne microvezelstructuur wordt de spray egaal verspreid over de huid, waardoor er géén vlekken of strepen zullen verschijnen.
  3. De beach bag

Hoe speel je mee?

  • Like de facebookpagina’s van MARC INBANE en LOT12
  • Deel deze blogpost
  • Een foto doorsturen van je witte benen via mail (nikkiv@telenet.be) of messenger kan je kansen vergroten 🙂 

De winnaars worden dit weekend bekend gemaakt. GOOD LUCK!

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>