Botanical: The place to be voor Gin & Tea! + GIVEAWAY

Deze week wil ik jullie laten kennismaken met een nieuwe hotspot in Mol. BOTANICAL, gelegen aan het Rondplein, is de Gin- en Thee speciaalzaak van mijn broer en schoonzusje. Vorige vrijdag gingen ze officieel open en van mij krijgen ze alvast een 10 op 10 voor sfeer en gezelligheid! 

GIN & TEA

Mijn broer is al jaren een ginliefhebber en volgde gin cursussen in binnen- en buitenland. Wil je graag een gin met een kruidige, bloemige of citrus toets? Jef kiest met veel plezier een gin volgens je eigen persoonlijke smaak uit. Met 90 premium gins in de winkel en 20 exclusieve gins op de kaart heb je sowieso een ruime keuze.

De passie van Evy is verse thee. Voor Botanical werkt ze samen de theesommelier van “Thee met een verhaal”. Naast een ruim aanbod aan thee die je warm en/of koud kan drinken, vind je bij Botanical ook Matcha thee. De IT thee van dit moment, populair bij celebs en gezondheidsguru’s.

CONCEPT: TWO in ONE!

Het concept van Botanical is heel leuk en vernieuwend. Het is niet alleen een winkel maar je kan ook al het lekkers en méér proeven in hun gezellige bar. Geniet van de hipste drankjes in het mooie interieur of buiten op het loungeterras.

Ben je op zoek naar een tof cadeautje? Zin in een aperitiefje? Thee liefhebber? Spring zeker eens binnen bij Botanical. Jef en Evy gaan je ontvangen met de glimlach!

GIVEAWAY

Een nieuwe zaak, dat moet natuurlijk gevierd worden! En dat doen we met een GIVEAWAY.

Wil je deze speciale fles “The Drunken Horse Gin” winnen? Like de facebook pagina’s van Lot12 en Botanical en deel dit bericht. De winnaar wordt vrijdag bekend gemaakt. Heel veel succes!

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>