Een stralende huid met ENVIRON! – bij Lisa Bosmans

Hier in Wezel zijn best wat leuke adresjes te vinden! Bijvoorbeeld het schoonheidssalon van Lisa Bosmans, een toffe madam die gespecialiseerd is in huidverbetering. Ze werkt sinds kort met de top producten van ENVIRON en nodigde mij uit voor een Discovery Arrangement. 

Lisa is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, die naast zalige behandelingen ook inzet op het verbeteren van de huid. Ze volgde een opleiding Huidtherapie in Breda. Wanneer je met haar babbelt, merk je meteen dat ze echt kennis van zaken heeft.

Bij het drinken van een glaasje muntwater stelt ze me verschillende vragen over mijn leef- en eetgewoontes die helpen bij het bepalen van mijn huidtype. Nadien volgt de echte, uitgebreide analyse. Mijn gelaat krijgt een dieptereiniging en Lisa stelt de diagnose “vochtarm”. Doe mij nog maar een glaasje muntwater, ha! Na een behandeling met een peel off masker voelt mijn gezicht enorm fris aan. Daarna volgt nog een oogcrème en een zalige dagcrème.

Het is de bedoeling om met de ENVIRON producten en gelaatsverzorgingen alle huidtypes weer op en top gezond te maken volgens een step-up systeem. Hierbij worden de dosis vitamine A, andere vitamines en antioxidanten steeds verhoogd.

Voor een optimaal resultaat is het natuurlijk het beste om je huid thuis verder te verzorgen. De producten van ENVIRON zijn enkel in pakketvorm te verkrijgen. Dat is omdat Lisa wil gaan voor een optimaal resultaat. Door de producten dagelijks EN in combinatie met elkaar te gebruiken, krijg je je huid weer helemaal op punt.

YOUR SKIN REBORN BEAUTIFUL

Daarnaast kan je je huid van binnenin extra gaan voeden met krachtige voedingssupplementen. Ze vertelt me dat 1 enkel pilletje gelijk is aan het eten van 8 (!) brocoli’s … wow! Ik ben de staaltjes van ENVIRON  al enkele dagen thuis aan het gebruiken en ik merk het effect. De grootste verandering die ik voel, is de frisheid van mijn huid die echt een extra boost heeft gekregen.

Als ultieme afsluiter van mijn behandeling, krijg ik een touch-up met de minerale make up van BellaPierre. Een make up die de huid extra verzorgt en beschermt tegen de zon. Ik voel me als nieuw als ik bij Lisa Bosmans buiten stap. Ga zeker eens kijken op haar website voor alle mogelijke behandelingen!

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>