On the couch bij Bieke: Vakantiegevoel in eigen huis!

Sommige mensen hebben “het”, een gevoel voor stijl. Wie daar zeker bijhoort, is Bieke Huysmans, één van mijn collega’s. Ze is niet iemand die de kudde of de modeboekjes volgt. Zij weet perfect wat bij haar past en ziet er altijd fantastisch uit. Hoewel ze een vrouw is waar vele mensen hun hoofd voor omdraaien, is ze heel down-to-earth. En bovenal gelukkig getrouwd met Evert en coole mama van Floris en Corneel. Haar woning is al even stijlvol als zijzelf. Kijk je mee? 

Het interieur van Bieke’s woning zou ik omschrijven als “Long Island meets Scandic” stijl. De muren zijn overal bekleed met witte, houten planken. Dat geeft meteen een soort van instant vakantiegevoel.  Door de open ruimtes, grote glaspartijen en de frisse, witte tinten oogt de benedenverdieping heel ruim en licht. Hoewel Bieke veel bezig is met de inrichting van haar interieur wil ze er geen “showroom” van maken. Er moet in de eerste plaats geleefd en gespeeld worden.

Super leuk voor de kids is de aparte tv-hoek. Hier maakte Evert zelf een houten constructie/opbergruimte bedekt met allemaal zachte kussens. Bij een feestje kunnen de kinderen hier een filmpje kijken terwijl de ouders aperitieven in de woonkamer.

Die woonkamer is onlangs door Bieke volledig heringericht. De grote lichtgrijze sofa vond ze bij Master Meubel , de salontafel met marmeren blad komt van Furnified. Ze kleedde het geheel verder aan met mintgroene kussens van H&M Home en een grof gebreide plaid. Ook over de kasten is nagedacht. De ene is door Bieke zelf ontworpen en werd op maat gemaakt door een bevriende schrijnwerker. Het wandrek knutselde Evert zelf in elkaar met materiaal van de doe-het-zelf zaak.

Alle decoratie en bloemen werden uitgekozen met oog voor detail, hoe kan het ook anders … En waar ik helemaal verliefd op ben, is de compositie van eenvoudige, goudkleurige hanglampen in de hoek van de woonkamer. Een echte eye-catcher!

Bieke, you rock en jouw huis is helemaal Instagram-proof als je het mij vraagt!

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>