Zomerse dagen!

 

Wat een weertje zeg, de laatste weken! Genieten met de grote G! Op deze zomerse dagen probeer ik zoveel mogelijk buiten te leven en te profiteren van het zonnetje. Wat ik wel super belangrijk vind, is een goede bescherming. Ook al bruin ik snel, ik gebruik altijd een zonnecrème met een hoge factor.

Mijn ogen bescherm ik met een degelijke, kwaliteitsvolle zonnebril. Dit jaar koos ik voor een bril uit de TAVAT Soupcan collectie.  De Italiaanse Soupcan zonnebrillen met ronde glazen en metalen afwerking zien eruit als twee doorgesneden soepblikken. Klinkt grappig, maar eigenlijk zijn ze gewoon heel elegant en volgen ze perfect de lijn van je wenkbrauwen. In de glazen wordt er synthetische melanine gebruikt. Een nieuwe techniek die zorgt voor een pérrrrfecte bescherming van je ogen.

Gisteren namen we alvast wat snapjes aan het zwembad!

 

 

 

 

Enjoy the summer lieve vrienden!! x

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>