Vijf goede redenen om de vernieuwde Hello Fresh uit te testen!

De voorbije dagen maakte ik een aantal verrassend lekkere recepten klaar uit de Hello Fresh box! Ik zal jullie even vertellen waarom ik besloot om Hello Fresh eens uit te testen.

  1. De laatste weken/dagen van het schooljaar zijn hier enorm druk.  De kinderen hebben examens en zowel ik als Peter heel veel werk.
  2. We wonen nu wat verder van het centrum. Ik wil liever geen tijd verliezen met op en af naar de winkel te rijden.
  3. Hello Fresh is vernieuwd. Er is nog meer keuze en een snellere levering. Maar wat ik nog belangrijker vind, is dat ze nu veel flexibeler zijn. Je beslist zelf : bestellen, annuleren of voor één of meerdere weken opschorten.
  4. Het is fijn om eens niet te moeten nadenken over wat er op tafel komt. Ik leer nieuwe recepten en combinaties maken. Stap voor stap (met foto’s) wordt alles uitgelegd op de receptfiches. Easy!
  5. De meest verse producten worden voor de deur afgezet. Alle nodige ingrediënten zitten verpakt per dag dat je ze nodig hebt.

Wil je ook eens graag een Hello Fresh box proberen? Goed nieuws want ik mag een korting geven van 25 euro op je eerste bestelling! De aanbieding is enkel geldig tot 30/6. Gebruik de code FLEXT6W . Klik HIER om de verschillende boxen te bekijken.

Hieronder zie je alvast de gerechtjes die ik heb klaargemaakt en de voorbereidingen voor vanavond. Volg zeker mijn Instagram stories als je straks het resultaat wil zien van de pasta!

 

Smakelijk eten! X

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>