Hippe hamamdoeken!

Ibiza, here we come! Morgen vertrekken we en ik ben vandaag druk in de weer met het inpakken van onze koffertjes. We gaan enkel voor handbagage dus selectief zijn is de boodschap. Ik hou het op bikini’s, frisse kleedjes, sandalen en een mooie hamamdoek … 

Hamamdoeken zijn echt super handig om in huis te hebben. Ze zijn veel sneller droog dan badstof handdoeken. Ik gebruik ze tegenwoordig voor vanalles en nog wat. Om mij af te drogen of als jurkje aan het zwembad. In de badkamer of in mijn handtas als we gaan picknicken. Of gewoon als decoratie in een rieten mand of op een laddertje voor een instant “boho” sfeer.

Ik bestel mijn hamamdoeken altijd bij Happy Towels. Omdat ze voor meer dan de helft uit bamboevezels bestaan en daardoor superzacht zijn én duurzaam. De hamamdoeken van Happy Towels worden traditioneel geweven in het Turkse dorpje Buldan. Per verkochte doek wordt er 2 euro geschonken aan een goed doel dat meisjes in Turkije naar school laat gaan. Een heel mooi initiatief!

Er zijn hamamdoeken te verkrijgen in alle kleuren en prints maar ik houd het meestal bij neutrale tinten. De doeken zijn super licht en nemen zo goed als geen plaats in in mijn koffer. Ideaal! Blijft er meer plaats over voor souveniertjes die ik ongetwijfeld ga vinden op de hippiemarktjes, ha!

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>