Atelier Rebul: Dé nieuwe beauty hotspot in Hasselt!

Vorige week opende in Hasselt een nieuwe hotspot, die ik jullie niet wil onthouden. Atelier Rebul ligt pal op de Grote Markt en doet me op het eerste zicht denken aan een nostalgische, chique apotheek. 

Niet te verwonderen want Atelier Rebul is een expert in parfums, huid-en lichaamsverzorging die al meer dan 122 jaar zijn farmaceutische kennis combineert met Arabische essentiële oliën. Alle producten zijn van natuurlijke oorsprong en parabenenvrij. Volledig mijn ding!

Ik ontving een originele uitnodiging in de vorm van twee lege parfumflesjes. Die mocht ik in de winkel laten vullen met mijn favoriete geuren. Voor mezelf koos ik voor mijn “all time favourite” Lavendel en voor een vriendin Green Tea. Het etiket wordt ter plaatste geprint met een zelfgekozen tekst. Echt heel tof om te geven (of om zelf te krijgen), zo’n gepersonaliseerd cadeautje!

Naast de parfums vind je bij Atelier Rebul nog verschillende huidcrèmes, shampoos en geurstokjes voor je interieur. Boven de winkel is ook een mooie behandelruimte waar je terecht kan voor gelaatsverzorgingen. Zeker de moeite om eens binnen te springen als je in Hasselt bent, al is het alleen maar om het mooie interieur te bewonderen of te snuffelen aan de zalige geurtjes. Ik nam nog een shampoo met Lavendel en broccoli extract mee om mijn haar te voeden en een superdeluxe gezichtscrème op basis van Zwitserse sneeuwalgen. Hierover zeker meer in een volgende blogpost.

Binnenkort kan je Atelier Rebul in heel Europa terugvinden. Bij ons in België openen er, naast Hasselt en Gent, dit jaar nog winkels in Luik, Leuven, Brugge en Antwerpen. Beauty lovers … allen daarheen! Of volg ze alvast op Instagram voor de laatste nieuwtjes!

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>