Smoovall: Bye bye schurende huid!

Ladies, velen onder jullie gaan de volgende situatie waarschijnlijk wel herkennen. Op een warme zomerse dag draag je een kleedje of een rokje. Je maakt een lange wandeling of een fietstochtje maar je bovenbenen beginnen tegen elkaar te schuren. Auwch … dat kan serieus vervelend zijn. Er bestaat nu een product dat komaf maakt met deze vervelende pijntjes … SMOOVALL. Een spray die je van tevoren aanbrengt en die geen vlekken maakt. Het is een frisse spray, absoluut niet kleverig, die vier  uur lang bescherming biedt tegen wrijving. 

Wanneer wij op schoolreis gaan naar Barcelona en het hele centrum doorwandelen bij hoge temperaturen, zijn er altijd meisjes die met dit probleem kampen. Omdat schurende bovenbenen echt wel pijnlijke wondjes kunnen veroorzaken, raden wij meestal aan om een short of fietsbroek onder hun kleedje te dragen. Vanaf nu is dat niet meer nodig en steken we gewoon een flesje Smoovall in onze handtas.

Smoovall is een huidcontact spray en helpt ook als je huid geirriteerd raakt door wrijving met stof. Zelf heb ik geen last van mijn bovenbenen maar wel van uitslag in mijn knieholtes wanneer ik met warm weer een lange broek draag. Hiervoor spray ik nu één keer Smoovall ’s ochtends en bij mij werkt het zelfs een hele dag. Peter gebruikt het sinds kort onder zijn hartslagmeter en t-shirt als hij gaat hardlopen.

Conclusie: super handige spray om in huis te hebben voor het hele gezin! Gemakkelijk te bestellen voor 12,99 euro via deze website.

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>