Het Tafeltje Rond!

We wonen nu ondertussen bijna drie maanden in ons nieuwe huis. Als je pas verhuisd bent dan zet je vele dingen “voorlopig” ergens neer in en rond het huis. Na een tijdje beginnen die je dan te storen. Zo ook onze “zelf ineen geknutselde en ondertussen half gemolesteerde” brievenbus. Ze irriteerde me de laatste tijd telkens ik de oprit op kwam gereden. Hoog tijd voor een nieuwe dus … eentje die mooi past bij ons huis!

Na wat googelen en rondsurfen op het net kwam ik al snel uit bij een toffe online shop met de toepasselijke naam “www.debrievenbus.be”. Een site waarop er zowel metalen, houten als arduinen brievenbussen te vinden zijn. Deze website is een afdeling van Het Tafeltje Rond, een winkel in Genk. Een stevige, kwaliteitsvolle brievenbus is niet goedkoop. Daarom besloot ik om eerst eens te gaan kijken in de winkel zelf. Kwestie van zeker te zijn van de juiste beslissing.

Ze spreken wel eens van “de Limburgse gastvrijheid”. Wel, die is in Het Tafeltje Rond zeker van toepassing. Zelden in een winkel geweest waar ik zo goed verder geholpen werd. Geen uitleg was er teveel en de voor- en nadelen van de verschillende modellen werden geduldig op een rijtje gezet. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een staande zwartgelakte brievenbus, een tijdloos model dat mooi past bij onze zwarte poorten. Mochten er vrijwilligers zijn voor onze zelfgeknutselde voorganger …. gratis af te halen op het gekende adres 🙂

Bij Het Tafeltje rond vind je niet enkel brievenbussen. Je kunt er terecht voor allerhande dingen die nodig zijn bij de inrichting van je huis. Verlichting, deurbeslag, sanitair toebehoren, decoratie, huisnummers, …. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in deze design store. En in hun naastgelegen doe-het-zelfzaak kan je ineens al het nodige gereedschap meenemen!

Er wordt nog volop gewerkt aan hun website met webwinkel maar ga zeker eens kijken om alvast wat inspiratie op te doen!

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>