Een kleine badkamer slim inrichten!

Vandaag laat ik jullie binnenkijken in onze badkamer, één van mijn favoriete plaatsen in huis. We hebben bewust gekozen voor twee kleine badkamers in plaats van één grote. Vooral om elkaar ’s ochtends niet voor de voeten te lopen. Ook al is onze badkamer klein, we hebben de ruimte zo goed mogelijk proberen te benutten. 

Opgeruimd staat netjes!

Er staat een wandmeubel met schuiven en kastjes over de volledige breedte van de muur, zodat we hier alles in kunnen opbergen. Een badkamer moet rust uitstralen en rondslingerende rommel is een absolute no-go! Het meubel is op maat gemaakt en ontworpen door David van ODRADA. We hebben hier hetzelfde frontje en greepje als in onze keuken genomen. Ik vind het mooi en rustgevend om dezelfde lijn door te trekken in het hele huis.

Stuc Deco

Uitgezonderd van de wand boven het meubel, zijn alle wanden én ook de vloer bekleed met Stuc Deco. Dat is een mengeling van een heel dun laagje kalk met pigment. Een soort van gietvloer dus, niet strak maar met een “marmerachtig-wolkig” effect. Beter kan ik het niet omschrijven 🙂 In ieder geval ik vind het enorm onderhoudsvriendelijk … makkelijk te poetsen, geen last van een douchebak of voegen. Ook hier kozen we weer voor fris wit omdat het de ruimte groter laat lijken.

Natuurlijke look

Een aantal houten en rieten opbergaccessoires en een taupekleurige badmat die ik vond bij IKEA, geven de badkamer een natuurlijke look. De Sonos muziekbox zorgt voor een aangenaam muziekje. Shampoo en doucheproducten laat ik niet rondslingeren maar berg ik op in een mandje van waterafstotende stof. Marie Kondo zou blij worden van het resultaat, ha!

Enkel mijn reinigingsmelk en toner van Likami staan mooi uitgestald naast de lavabo. Niet alleen omdat de flesjes té mooi zijn om op te bergen. Deze 100% natuurlijke producten maken deel uit van mijn dagelijks beauty ritueel. Pure frisheid in een flesje!

To do lijstje

Zoals bijna elke ruimte in ons huis, is ook de badkamer “zo goed als af” maar niet helemaal. Er komt nog een strook Marokkaanse tegeltjes boven het meubel en daarboven een grote spiegel over de ganse muur. Tenslotte zoek ik nog twee mooie wandlampjes die geschikt zijn voor de badkamer.

Wat vinden jullie van het resultaat?

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>