RESTART: Op naar een gezonder leven!

September is het nieuwe januari! Zeker voor wie in het onderwijs werkt. Nieuwe start, einde van de zomer en tijd voor goede voornemens. Mijn goed voornemen is “afraken van de zomer kilo’s”. Vele mensen komen bij in de winter, bij mij is het net andersom. Waarschijnlijk hebben de twee maanden vakantie en het wegvallen van de dagelijkse routine er veel mee te maken. Een kennis heeft onlangs goede resultaten geboekt met het RESTART programma. Dat wil ik ook wel eens uitproberen en zo kom ik dus terecht bij Vicky van DIVINE in Mol. 

Wat houdt RESTART in?

RESTART bestaat uit 3 fases: ontgifting, zoekfase en leeffase om het resultaat te behouden. Elke dag noteer je wat je eet en één keer per week zie je de RESTART coach. Bij de eerste sessie word je gewogen met een speciale weegschaal die aangeeft hoeveel vet je teveel hebt en hoeveel spieren je tekort hebt.

Ok, dat was dus confronterend. Positief was dat ik niet heel veel vet teveel heb maar ik heb enorm weinig spiermassa. Dat zorgt ervoor dat mijn metabolische leeftijd hoger ligt dan mijn eigenlijke leeftijd, help! Daardoor is het belangrijk dat ik meer mager vlees en eieren ga eten en dat ik wat meer ga bewegen.

Ik zit nu aan dag 9 van de ontgiftingsfase. Geen gemakkelijke fase want hier moet je volledig breken met al je ongezonde gewoontes. Ook niet één keertje zondigen want dat zet de detox meteen weer twee dagen achteruit. Je start de dag met een ampul die zorgt voor mentale en fysieke kracht en die je lichaam weer in balans brengt. De rest van de dag eet je vooral pure voedingsmiddelen, suikers en koolhydraten zijn absoluut not done.

Vele mensen hebben de eerste dagen last van hoofdpijn door de ontgifting. Gelukkig heb ik hier geen last van gehad. Zelfs het afkicken van light frisdrank verliep vlot. Wat ik wel mis zijn zuivelproducten en bepaalde groenten die op de verboden lijst staan. Maar dat is een kwestie van …

Discipline!

Vicky is niet de coach van het “medelijden”. Nee nee, ze motiveert me om er kei hard voor te gaan en zelfmedelijden hoort daar niet bij. Eventjes tanden bijten want uiteindelijk duurt fase 1 maar 24 dagen.  Met goede voornemens alleen boek je geen resultaat. Discipline is ook kracht, zegt ze. Die kracht zorgt ervoor dat je je leven positief kan veranderen.

Voorlopig resultaat …

Op minder dan één week ben ik 1200 gr vetmassa verloren en 600 gr spiermassa bijgekomen. Mijn metabolische leeftijd is al drie jaren gezakt, ha. Maar bovenal voel ik me “gezonder”. Ik heb meer energie en zo goed als geen drang naar zoet. Brood mis ik niet want Vicky verkoopt eiwitrijk en koolhydraten-arm brood dat wel toegestaan en bovendien super lekker is. Pasta mis ik wel omdat het echt mijn lievelingseten is. Nog twee weken doorbijten en dan mag de volkoren versie weer af en toe op het menu.

ULTRATONE DREAMSHAPER

Vicky heeft in haar salon DIVINE NAILS & BODY een “supermachine”! Dit apparaat geeft impulsen die doordringen tot in de huid, het bindweefsel, het vetweefsel, de spiermassa, de bloedcirculatie en het lymfesysteem. Resultaat : huidverjonging, centimeterverlies, spierversterking, cellulite vermindering (halleluja!) en meer vitaliteit. Een perfecte aanvulling voor het RESTART programma. Vanaf volgende week combineer ik mijn coaching sessie dus met deze Ultratone behandeling.

Ik hou zeker jullie op de hoogte van het verdere verloop! Volg nu donderdag alvast mijn IG stories voor resultaat 2 en om de Ultratone bodyshaper in werking te zien. Ook zin gekregen om dit programma te volgen? Hier vind je alle info!

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>