Genieten van de eerste herfstdagen!

 

Mooie herfstdagen zijn het allerleukste. Dagen waarop het frisjes is maar toch zonnig, zijn ideaal om er op uit te trekken. En om je nieuwe herfstoutfit uit de kast te halen, ha! Ik vind het zalig dat je herfstkleren nu kan dragen zonder de “last” van een dikke winterjas. Een zachte trui en panty’s geven voorlopig warmte genoeg.

Vorig weekend slenterden we op ons gemakje door Hasselt. Ik droeg mijn bloemen rokje en diep paarse pull uit de nieuwe collectie van Terre Bleue. Meteen twee trends gecombineerd: de bloemenprint en een super cozy trui met pofmouwen. Voor een dagje stad draag ik deze outfit graag met sneakers en een oversized handtas. Maar evengoed maak ik er een feest- of werkoutfit van door te combineren met een elegant enkellaarsje.

Laat die Indian summer nog maar enkele weken langer duren!

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>