Líkami: Superfood voor je huid!

In een vorige blogpost vertelde ik over het Restart programma dat ik volg. Ik probeer heel bewust gezonder te leven en ondervind nu al de positieve gevolgen van de detox. Door puur te eten reinig ik mijn lichaam van binnenuit. Ook mijn huid verdient een grondige reiniging. Hiervoor heb ik tegenwoordig mijn eigen ritueeltje met de reinigingsmelk en toner van Líkami skincare. 

Líkami betekent lichaam in het IJslands en is geinspireerd op de pure schoonheid en de ongerepte natuur van dit land. De producten bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Marianne Priem, modeontwerpster en oprichtster van Líkami, gaat er vanuit dat we moeten kunnen eten wat we op onze huid smeren. Vandaar ook de slogan “superfood for your skin”.

Sinds kort staan de reinigingsmelk en toner dus standaard op mijn badkamerkastje. Ze zijn verpakt in recycleerbare violetglazen potten. Heel minimalistisch en strak en bovendien ook prachtig passend in mijn badkamer.

Elke ochtend en elke avond net voor het slapen gaan, reinig ik mijn gezicht en decolleté met de reinigingsmelk. Die heeft een neutrale geur met een iets of wat kruidige toets. De textuur is zalig zacht, net zoals mijn huid achteraf. Het pompsysteem van het flesje vind ik heel handig en gebruiksvriendelijk. Persoonlijk ben ik niet zo’n voorstander van het gebruik van watjes. Ik pomp gewoon een beetje product in mijn handen en breng dat met cirkelvormige bewegingen en veel water aan op mijn gezicht. Overvloedig naspoelen, afdrogen en dan afwerken met de toner. Heel gemakkelijk want deze toner is in sprayvorm. Lekker fris!

Bonus: de producten zijn uniseks én geschikt voor gevoelige huidjes, dus ook de hubby kan ze mee gebruiken!

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>