Centimeters verliezen met de Ultratone!

Sinds een paar weken ben ik bezig met het Restart programma bij Divine Nails en Body in combinatie met de Ultratone Dreamshaper. Over de behandelingen met de Ultratone wil ik graag wat meer vertellen. Na amper vier beurten heb ik hier namelijk al een heel leuk resultaat mee behaald!

Weg met die vetcellen!

Ladies, velen onder jullie zullen het beamen : na een bepaalde leeftijd begint je taille wat te vervagen. Om maar niet te zeggen dat ze volledig verdwijnt, ha! Op onze spieren en onder onze huid zitten heel wat vetcellen die zorgen voor “karakteristieke rondingen”. Vele van die vetcellen zitten vastgeplakt en dat is nu precies wat de Ultratone gaat aanpakken. Door massage en bepaalde golven komen ze los en worden ze afgebroken.

Hoe werkt een behandeling ?

Tijdens de behandeling lig je op een zachte stoel onder een warm deken met een rustgevend muziekje op de achtergrond. Er worden elektroden op je probleemzones geplakt en die gaan een vooraf ingesteld programma afwerken. Het ene moment voelt het aan als een stevige massage, het andere moment trekken je spieren serieus samen. Het is raar gevoel maar absoluut niet pijnlijk. Integendeel, sommige mensen volgen deze behandeling puur voor de diepe ontspanning of om sneller te herstellen van blessures. Ik heb al een lymfedrainage programma gehad, een detox en natuurlijk afslankende programma’s. Na de behandeling is het belangrijk om voldoende te drinken en je merkt ook dat je meer moet plassen.

Werkt het echt?

Morgen ga ik voor de vijfde keer naar de Ultratone. Na vier behandelingen had ik zelf het gevoel dat mijn huid al gladder was (lees: iets minder cellulite). Begin deze week droeg ik een kleedje met ceintuur en sinds lange tijd merkte ik weer een taille op. Hallelujah! Mijn buik is eigenlijk altijd vrij strak geweest maar de laatste jaren minder en minder. Enfin, ik vroeg Vicky of ze toch al eens kon meten omdat ik vermoedde dat er al een lichte verbetering was.

En wat bleek … – 5 cm in mijn taille en – 2 cm op mijn buik. In totaal na twee weken (4 behandelingen) dus – 7 cm!!! Ik vind dat onvoorstelbaar. Nu ben ik met het Restart programma ook serieus op mijn voeding aan het letten maar het resultaat van de combinatie met deze Ultratone is indrukwekkend! Het motiveert me om suiker en vet zoveel mogelijk uit mijn eetgewoontes te bannen.

Maar blijft dat wel?

Dat kan ik natuurlijk nog niet beamen, ik zit amper in het midden van mijn programma. Volgens Vicky zijn de resultaten echter blijvend en zijn de centimeters voorgoed weg. Ik geloof dat je dat zelf in de hand hebt. Gezond eten en bewegen na deze behandelingen moeten een nieuwe “way of life” worden. Ik vermoed dat, als je terug begint met regelmatig snoepen en snacken, de centimeters er ook terug aan vliegen. Maar dat is met alles zo. Als ik op mijn eten blijf letten en wat sport, is het een haalbare kaart. Een kledingmaat (of 2) minder gaan me vast en zeker motiveren!

Ook benieuwd of de Ultratone iets voor jou is? Op dinsdagavond 7 november organiseert Vicky een vrijblijvende infoavond over deze behandelingen in haar salon in Mol. Alle info vind je op haar Facebookpagina.

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>