Natuurpracht in onze achtertuin

Soms zeggen beelden meer dan woorden, zoals in deze blogpost. Helemaal in het begin van deze blog, nam ik jullie mee in ons verhaal dat begon met de aankoop van Lot12. Te midden van de Wezelse bossen. Ondertussen beleven we voor de eerste keer de herfst in ons nieuwe huis. De natuur is op z’n mooist en daar genieten we met volle teugen van. Rondom ons niets dan bomen, wandelpaadjes, beekjes en vlakbij een mooie vijver. Ik besef maar al te goed wat een geluk we hebben om hier te kunnen wonen. Van zodra we een uurtje vrij hebben, trekken we naar buiten. Zondag is onze vaste dag voor een langere wandeling. Het voorbije weekend maakten we een paar leuke foto’s en voor de gelegenheid droeg ik mijn nieuwe Terre Bleue outfit die helemaal matcht met de kleuren van de natuur. Kijk maar even mee!

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>