Onze keuken in Stijlvol Wonen Magazine!

De oktober/november editie van Stijlvol Wonen Magazine is uit en guess what? Onze keuken staat er in! Geen verrassing voor mij natuurlijk want op een warme dag in augustus vond hier een heuse professionele fotoshoot plaats. De tekst werd opgesteld door de redactie van Stijlvol Wonen in samenspraak met David Vanhove van Keukens Odrada in Balen.

Dit is natuurlijk het ideale moment om een aantal foto’s van onze afgewerkte keuken met jullie te delen. Ik ben best trots op het resultaat, als ik dat zo mag zeggen. Wie de blog al wat langer volgt, weet dat ik wou gaan voor een praktische en gezellige leefkeuken.

Ik heb enorm getwijfeld over ons keukenblad en hiervoor zowat half België rondgereden. Uiteindelijk is het dan toch echte carrara marmer geworden. In mijn ogen is er niks mooier dan dat en het leuke is dat ik van Odrada Keukens zelf de blok marmer mocht gaan uitkiezen bij de steenkapper. Met maar liefst 6 personen en stapje voor stapje zijn ze het blad komen leggen. Ik heb het geluk gehad dat ze de volle 3m20 uit één stuk hebben kunnen maken. Geen enkele voeg in mijn eiland dus, net zoals ik het wou.

Ook over mijn state-of-the-art keukentoestellen  van Siemens ben ik super tevreden. Eindelijk een grote inductie kookplaat en twee super goede ovens. Ik gebruik ze dagelijks, vooral de combi oven. Ook de steamer gebruik ik meer en meer, alle mogelijke bereidingen en gerechten zijn terug te vinden via een touch display.

Ik breng graag tijd door in mijn keuken. Om te koken, te werken voor school en te bloggen, te eten, koffie te drinken met vrienden en familie, … Het is het pronkstuk van ons huis. Het plafond is open gewerkt tot in de nok en de houten balken zorgen voor een heel gezellig gevoel. Boven een lange steigerhouten tafel hangt een luster gemaakt uit honderden schelpjes die ik vond in een piepklein winkeltje in Maastricht.

David heeft mij bij het ontwerp kunnen overtuigen om de keuken een kwartslag te draaien en daar ben ik nu super blij om. Vanaf mijn keukeneiland en mijn tafel kijk ik uit op de tuin. In de zomer zet ik de grote ramen helemaal open … zalig toch!

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>