De details maken de outfit!

Elk seizoen heb ik wel een favoriet kledingstuk in mijn kast hangen. Dit najaar is dat een grijs kleedje met v-hals van Terre Bleue. Op het eerste zicht sober en classy. Wat dit kleedje zo speciaal maakt, is de afwerking.

In de stof zit een heel fijn visgraat streepje verwerkt en het boordje in de taille maakt het helemaal af. Het is een elastische boord met een vleugje glitter voor een ultravrouwelijke touch. De soepelvallende stof is sowieso een beetje elastisch en dat maakt het zalig om te dragen.

Wat ik zo leuk vind aan een grijs kleedje is dat het geschikt is voor echt elke gelegenheid. Zo combineer ik het meestal:

Werk

Met een zwart blazertje en sneakers. Ik wissel af tussen een stoere sneaker van Nike en een iets “gekledere” sneaker.

Uitgaan

Om een stapje in de wereld te zetten of uit eten te gaan, combineer ik het kleedje met een pump, liefst met spitse neus. Een leren jasje erover en ik ben helemaal partyproof!

Shoppen

Vorige week ben ik een dagje gaan shoppen in Maastricht. Ik droeg het grijze kleedje in combinatie met een platte schoen met gespen. Om te winkelen of om gewoon de stad in te trekken voor een koffietje draag ik meestal een platte schoen of enkellaarsje. Lekker comfy om vele kilometers af te leggen in de winkelstraten. Het was een beetje fris maar toch zonnig en dus koos ik voor een kort vestje met driekwartsmouw in de meest zachte stof die er bestaat. Ook zeker één van mijn favorieten en ideaal om te dragen in het voor- en najaar.

Meer info over het kleedje vind je hier.

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>