Poncho love!

De koude heeft de laatste dagen toegeslagen. Niks heerlijker dan weg te kruipen op de zetel onder een dekentje. Ook als ik buiten kom, wil ik me lekker warm induffelen. Buiten “cocoonen” zeg maar. Daarom ben ik zo blij met deze poncho van Damart, een merk dat niet alleen super comfortabel maar ook vernieuwend en elegant is. 

Een poncho is voor mij onmisbaar in mijn herfst- en wintergarderobe. In de herfst combineer ik hem met een mooie blouse, in de winter met een dikke trui. Strakke jeans erbij en in no-time heb je een stijlvolle outfit!

Oorspronkelijk komt de poncho uit Zuid-Amerika. Het is een grote omslagdoek in de meest diverse kleuren en patronen. Ook deze poncho van Damart met grafische print in grijs-blauw-bordeaux tinten valt onder de  “boho chic” stijl. Er is maar één maat dus iedereen kan perfect deze poncho dragen. Als je je taille toch wilt accentueren, draag je er simpelweg een riempje over.

Heb jij al een poncho in je kast hangen?

 

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>