Handige crossover handtas van Hedgren!

Feit nummer 1 : Er zijn “een aantal” spulletjes die ik elke dag met me meeneem in mijn handtas. Lees: sleutels, portemonnee, gsm, lipgloss, zakdoekjes, een pen, een agenda, muntjes, een kam, handcrème, deo, haarspeldjes, … Feit nummer 2: Nee, ik heb dat allemaal niet dagelijks nodig. Maar wij vrouwen zijn graag op alles voorzien, toch? Daarom ben ik zo blij met mijn nieuwe crossover tas van Hedgren vol overzichtelijke opbergvakjes. 

Vroeger stak ik al deze spullen random in een tas. Maar het ergerde me mateloos dat ik telkens moest rommelen om iets terug te vinden. Ik ben van nature een O-O-O mens. Nooit van gehoord? Orde, overzicht en organisatie. In mijn huis, mijn kasten en nu dus ook in mijn handtas. Want onlangs vond ik het allerhandigste tasje ever, de Hedgren Crossover Attraction. Deze handtas heeft 3 ritsen en daarboven nog eens drie extra binnenvakjes. Door het ideale formaat passen al mijn spullen er perfect in. De lange schouderband is verstelbaar waardoor je dit tasje zowel recht als crossbody kan dragen.

Het is verkrijgbaar in drie kleuren. Black, rooibos tea en nautical blue. Zelf koos ik voor dit warme blauw dat super mooi combineert met de goudkleurige ritsen. Stijlvol en functioneel tegelijk … de perfecte match!

 

 

Vest en broek: Terre Bleue

Schoenen: Sacha

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>