Paper Vase Cover: Een cadeautje met een mooi verhaal!

 

Cadeautjes krijgen is leuk. Cadeautjes met een mooie boodschap erachter krijgen, is nog leuker. Vorige week kreeg ik van een lieve vriendin een cover van gecoat papier die past rond bijna elk formaat van glazen fles. Zo kan je bijvoorbeeld een lege wijnfles omtoveren tot een mooie en originele vaas!

De cover met triangelstructuur in het papier kan je shapen zoals je zelf wilt. Je wordt als het ware designer van je eigen vaas. Ga je voor een grillige vorm of hou je het strak? Afhankelijk van je stemming of van de bloemen die je in huis hebt, kan je oneindig veel variëren. Mijn cover is wit maar hij is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Nu komt het allermooiste … Deze cover is een ontwerp van designer Pepe Heykoop samen met Laurien van Tiny Miracles Foundation. De productie van de cover gebeurt in India, door vrouwen uit de armste sloppenwijken van Mumbai. Door een job te geven aan 100 vrouwen, worden er in totaal ongeveer 700 mensen uit de ergste armoede geholpen.

Ben je dus nog op zoek naar een origineel kerstcadeautje? Deze Paper Vase Cover is niet alleen hip, trendy en ecologisch … het warme verhaal erachter is de bonus die je er gratis bij krijgt.

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>