Oh Christmastree!

December is mijn favoriete maand van het jaar en dat heeft alles te maken met Kerstmis. Wie vorig jaar mijn blog al volgde, weet dat ik een “Jingle all the way ” kersttype ben. Wanneer de dagen beginnen te korten, denk ik al aan het opzetten van de kerstboom. Guirlandes, glitters, kerstballen en kaarsjes … Er geldt maar één regel ten huize Van Nueten : Hoe meer, hoe beter!

Do they know … hoe lastig het is om de lichtjes in de boom te hangen?

De kerstboom opzetten en versieren is een hoogdag voor mij. Kerstliedjes op de achtergrond, warme chocolademelk en letterkoekjes dabei en ik ben een hele dag zoet. Er is (of was) maar één punt van frustratie … de lichtjes. Jullie zijn het met me eens, toch? Wat een gedoe, zeg maar “struggle”, om de lichtjes mooi verspreid in de boom te krijgen. Het begint al met het ontwarren van het lichtsnoer. Natuurlijk komt dat doordat ik het vorige jaar bij het afbreken van de boom geen geduld had om het lichtsnoer netjes rond een buisje te draaien. Maar toch …

All I want for Christmas is … een kerstboom met ingebouwde lichtjes!

Goed nieuws …er bestaan dus kunstkerstbomen met ingebouwde lampjes. De perfecte oplossing voor mijn probleem.  Na wat rondsurfen, kwam ik terecht op de website van Warentuin.nl, het grootste online tuincenter van Nederland. Echt zalig hoeveel keuze je hier hebt! En niet enkel in kerstspullen. Ook tuinmeubelen, echte planten, interieurspullen, dierenverzorging, tuininrichting en zelfs zwembaden vind je terug op deze website. De producten zijn scherp geprijsd, worden gratis geleverd en service is van het allergrootste belang. Daarom wordt de webshop ondersteund door 10 servicepunten, verspreid over heel Nederland.  Zeker de moeite om eens te gaan kijken want misschien vind je er wel een aantal leuke cadeautjes voor onder de … juist ja, kerstboom!

So this is … mijn kerstboom!

Ik vond dus een mooie kerstboom van 180 cm hoog MET ingebouwde lampjes. Het systeem is simpel. Takken in de houder steken en inpluggen … klaar. Het decoreren van de boom is het allerleukst. Ik koos dit jaar voor een mix van kerstballen en bloemen in zachte pasteltinten en een paar gouden accentjes. Sfeervol en super gezellig. Later deze week meer over de kerstsfeer in ons huis!

En hoe versieren jullie de kerstboom?

Geniet van deze dagen! xx

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>