De perfecte feestjurk: zwierig en ultravrouwelijk!

De aankomende feestdagen zijn echt iets om naar uit te kijken. Genieten met het gezin en de familie rond de tafel, een glaasje champagne klinken met vrienden, kerstborrel op het werk en misschien wel ergens een dansje placeren … Allemaal super leuk maar deze dagen vragen ook wel wat voorbereiding. Ik ben graag met alles op tijd klaar om de laatste rush in de winkels te vermijden. Daarom werk ik al volop aan mijn menu, maak ik een lijstje met cadeautjes die ik wil kopen en heb ik ook al de perfecte partydress gevonden! 

Ik ga dit jaar voor een lange jurk van Terre Bleue, stijlvol en zwierig! Het bloemetjespatroon maakt deze jurk ultravrouwelijk en het glitterriempje zorgt voor een feestelijke touch. De jurk heeft korte mouwtjes in voile en ik kan ze dus nog perfect verder afdragen in de lente. Voor nu heb ik er een zwart gebreid vestje bij gekozen. Het is niet té dik en heeft pofmouwen die afgewerkt zijn met een gouddraad in de boorden. Het fijn glitterriempje van de jurk draag ik rond het vestje om mijn taille te accentueren.

Voilà, een zwarte pump met fijne hak erbij en ik ben alvast partyproof!

Wat dragen jullie met de feestdagen? Nog inspiratie nodig? Kijk maar eens op de website van Terre Bleue want zij hebben en super mooie én zeer draagbare feestcollectie!

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>