Gezellig cocoonen op winterse dagen!

Als het buiten koud is en zelfs sneeuwt zoals de voorbije dagen, is het binnen des te gezelliger. Afgelopen zondag was dus de perfecte dag om te cocoonen. Enkel voor een stevige wandeling in de sneeuw zijn we buiten geweest, de rest van de dag hebben we geluierd in onze pyjama. Niks heerlijker dan dat in deze periode van het jaar! 

Ik ben de dag begonnen met een playlist vol kerstmuziek samen te stellen. Verder heb ik online wat cadeautjes uitgezocht, een beetje gekookt en vooral veel gelezen. In een hoekje van de zetel, naast de kerstboom, in mijn lekker warme pyjama.

Dit jaar bestelde ik speciaal voor de koude dagen deze flanellen pyjama bij Pyjama-webshop. Ik ben niet alleen fan van de zachte stof maar ook het ruitmotief is super mooi en perfect passend bij de kerstdagen. Deze pyjama is van het merk Ringella maar bij Pyjama-webshop heb je keuze uit nachtkleding en homewear van verschillende bekende merken zoals onder andere Sloggi, Schiesser, Esprit en Triumph. De volledige collectie bekijk je hier en je zal zien dat ze ook voor mannen en kids toffe modellen hebben!

Een paar dagen geleden vertelde ik over het versieren van onze kerstboom. En over “hoe meer kerstdecoratie, hoe beter” … Wel, ik heb ook nog mooie kerstballen besteld bij Mijn Warentuin. Glanzende en matte rode ballen in verschillende formaten. Ik ga ze gebruiken, in combinatie met verse eucalyptus, om mijn tafel te versieren met de feestdagen. Zondag knutselde ik nog een kerstkrans waar ik de kerstballen voorlopig in gehangen heb.

Doe gewoon waar je zin in hebt en durf gerust eens lekker lui te zijn. We rushen al het hele jaar door. Dus, ladies, haal de huismus in jezelf boven en omring je met warme pyjama’s, fluffy dekentjes en de mensen die je het allerliefste ziet!

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>