Feestelijke juwelen!

“I have enough jewelery”… said no woman ever!

Juwelen kunnen een outfit helemaal compleet maken. Voor de feestdagen was ik nog op zoek naar een setje juwelen dat mooi bij mijn feestjurk past. Een zwierige lange jurk met bloemetjesmotief vraagt om verfijnde en stijlvolle juwelen. Liefst zilverkleurig met een beetje bling bling. Na wat zoeken vond ik het perfecte setje op de webshop van juwelier Ferri Merlier. 

Juwelier Ferri Merlier is een familiebedrijf dat nog staat voor echt vakmanschap en perfecte service. Oorspronkelijk begonnen ze als uurwerkhersteller en in het herstellen van uurwerken en juwelen zijn ze nog altijd specialist. Ondertussen verkopen ze een uitgebreid aanbod aan juwelen in alle stijlen. Op de webshop vind je allerlei toffe merken in alle prijscategorieën. Nona, Gento, Nobless, Esprit, Lotus en nog veel meer. het volledige aanbod vind je hier.

Ik heb zelf gekozen voor een ketting en oorbelletjes van het merk Orage. Een op en top Belgisch merk met een heel stijlvolle collectie. Mijn zilveren juweeltjes zijn feestelijk genoeg om te dragen met Kerstmis en Nieuwjaar maar ook vlot te combineren met bijvoorbeeld een mooie blouse. Zo kan ik er het hele jaar door mee stralen.

GIVEAWAY!

En nu het leukste nieuws. Ik mag iemand blij maken met een waardebon van 70 euro! Aangezien juwelen heel persoonlijk zijn, kan je zelf iets moois uitzoeken op de webshop van juwelier Ferri Merlier.

 

Wil je jezelf of iemand anders graag verwennen met een mooi juweel of horloge? Speel dan zeker mee via de Facebookpagina of Instagram account van LOT12.

Good luck en alvast fijne feestdagen voor iedereen! X

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>