Mijn nieuwjaarsbrief!

Liefste lezers,

Ik begin deze allereerste blog van 2018 in de vorm van een nieuwjaarsbrief, zoals de traditie het voorschrijft!

Want uiteraard wil ik jullie bij de start van het nieuwe jaar het allerbeste toewensen. Wat “het allerbeste” is  … dat mag je zelf invullen. Alles begint natuurlijk met een goede gezondheid en je goed voelen in je vel. Tevreden zijn met wie je bent en hoe je je dagen invult. En bovenal veel lachen en genieten van het leven. En als er al eens een traantje valt, steun vinden bij de mensen rondom je. Een beetje melig misschien maar heel erg gemeend.

Zelf heb ik het voorbije jaar mogen ontdekken dat “het allerbeste” bevangen zit in kleine dingen. Het jaar is voor ons goed gestart met ons nieuwe huis en een leuke zomer. Maar het voorbije halfjaar hebben we ons deeltje “bullshit” te verwerken gekregen. Zonder in detail te treden, ik heb moeten ontdekken dat alles niet altijd loopt zoals je het verwacht. Dat gezond zijn niet vanzelfsprekend is en ook dat mensen onnoemelijk hard kunnen zijn.

Maar hé … “what doesn’t kill you makes you stronger” zeggen ze. En ook dat klopt. Een goede man, familie, een paar lieve vriendinnen en topcollega’s hebben, maakt alles goed.

Dus kom maar op met 2018, ik heb er zin in! De minder aangename dingen laat ik los zodat er weer plaats is voor mooie, grappige en liefdevolle momenten!

Dat wens ik jullie ook van harte … driedubbel L … Liefde, veel Lachen en ontelbare Leuke momenten. Happy New Year !!!

Nicky x

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>