Goede voornemens!

We worden er de eerste week van januari mee rond onze oren geslagen : goede voornemens! Diëten, stoppen met roken, meer bewegen,  … een beetje minder dit en een beetje meer dat. Om dan meestal na twee weken gewoon weer verder te gaan met hoe we bezig waren. Vandaar dat ik de lat dit jaar niet te hoog wil leggen voor mezelf. Genieten van de kleine dingen en in de eerste plaats doen wat ik graag doe. 

De elektrische fiets

Vorig najaar ontdekte ik hoe leuk het is om met de elektrische fiets te rijden. Door mijn rugproblemen zijn voor mij niet alle sporten meer mogelijk. Dankzij mijn elektrische fiets van Velektro Bikes kan ik toch bewegen, buiten zijn, … en dat doet super goed! De vorige periode was niet ideaal met de regen en kou. Mijn voornemen om elke dag naar het werk te fietsen is dan ook niet gelukt. Maar met de langere dagen en het beter weer in het vooruitzicht heb ik er weer volop zin in! Ik heb gemerkt dat ik met de elektrische fiets maar een paar minuutjes langer onderweg ben dan met de auto. Nergens aanschuiven en je bepaalt zelf hoe hard je wil trappen. Mijn fiets is van het merk Mihatra wat staat voor MInder HArd TRAppen. Enkel om de brug op te rijden, schakel ik over naar de hoogste versnelling, ha!

Bloggen

Bloggen is en blijft super leuk. Het is mijn uitlaatklep en dankzij jullie “vind ik leuks” en toffe reacties wil ik dat met veel plezier blijven doen. Maar er kruipt ook enorm veel tijd in. Tijd die ik af en toe liever niet online wil doorbrengen maar met de mensen rondom mij of met een goed boek op de zetel.

Vandaar dat ik hier een goede balans in wil zoeken. Een beetje minder doelloos surfen op het internet en niet constant alle sociale media checken 🙂 Voor LOT12 krijg ik vanaf dit jaar hulp van een paar toffe madammen: 35+ vrouwen die net als ik houden van een mooi interieur, mode, beauty en reisjes. Er zal dus af en toe een leuke gastblog verschijnen op de blog. Extra tips voor jullie en wat extra tijd voor mij … win-win!

Tot zover mijn “doelen” voor dit jaar. Hebben jullie zelf ook veel goede voornemens gemaakt?

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>