Maak kennis met onze nieuwste blogster Malika!

Zoals ik in mijn vorige blogpost vertelde, heb ik een paar toffe madammen gevonden die vanaf dit jaar het LOT12 team komen versterken. Ze zijn niet enkel mama maar ook ambitieus, nieuwsgierig en fashionable! De eerste die ik aan jullie wil voorstellen, is Malika. Een vrouw die van aanpakken weet. Stiekem keek ik altijd al een beetje naar haar op dus ik ben super blij dat ik haar mag verwelkomen bij LOT12!   

Hello peeps,

Malika hier!
Er werd in de vorige blog al een tipje van de sluier gelicht door Nicky … ik ben de eerste die er vanachter komt piepen!

Ik was aangenaam verrast toen ik van Nicky de vraag kreeg om gastblogger te zijn voor LOT12. Heb niet lang moeten twijfelen! Graag zelfs! Nicky en ik gaan een “long way back”. Samen model, samen juf, samen zwanger en nu nog steeds collagos’s (neen, geen typfout!).

Ff voorstellen. Ik ben de allerliefste dochter van een Belgische mama en een Marokkaanse papa. Een café-au-lait-ke dus 😉

Mijn leeftijd….bwa…dat is van weinig belang.  Laat ons zeggen dat ik de meest mature van deze blog ben  😉
Mijn dagen worden gevuld met half-time lesgeven, mijn eigen zaakje in cosmetische arganolie (hierover vind je eerder op de blog meer terug),  het huis hier rechthouden en natuurlijk mama zijn van 2 prachtzonen Yannick en Thomas!

Ik ben een sociaal iemand die geen blad voor haar mond neemt en weet wat ze wilt. Extravert.  Altijd in voor een grap of lekker onnozel doen. Ben modebewust, maar volg niet slaafs. Sportieve stijl. Shoe-addict (what did you expect?).
Ik voel me super als ik kan shoppen, happy als ik op reis ben en vrolijk als ik uit kan gaan.  Restaurantjes en leuke caféetjes zijn een must!
Ik ben een beetje verslaafd aan IG, tot grote ergernis van mijn jongens, maar ik vind het gewoon heel leuk om te doen.

Mijn bijdrage hier op LOT12? Eigenlijk gewoon al het leuke dat ik meemaak, al het nieuwe dat ik leer, delen met jullie. Jullie laten meegenieten en toffe tips geven over wat er zich allemaal in mijn leefwereld afspeelt.

Liefs, Malika x

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>