Bieke blogt op LOT12!

Gisteren konden jullie al kennismaken met Malika en vandaag stel ik jullie met heel veel plezier voor aan Bieke. Deze coole mama van twee boys maakt het LOT12 rijtje compleet. Sommige mensen hebben gevoel voor stijl en durven hun eigen trends creëren. Dat is ook helemaal Bieke! Ik schreef ooit al een blogpost over haar mooie interieur in long island stijl. Hieronder haar allereerste blogpost!

Hoi allemaal!

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Ik ben Bieke, een 35+’er die positief in het leven staat, houdt van een goede portie humor, plannen en organiseren! Mijn grootste liefde zijn mijn 2 zonen, Floris en Corneel, die ik samen met mijn man Evert zo goed mogelijk probeer op te voeden tot 2 topkerels. Dit uiteraard met het nodige vallen en opstaan.

Buiten mijn gezin hou ik enorm van sfeer en gezelligheid, mensen om me heen, etentjes en feestjes organiseren. Liefst met een lekker glaasje wijn erbij, daar kan ik enorm van genieten. Daarnaast zoek ik naast de drukte ook graag de rust en ontspanning op. Je kan me vaak terugvinden aan de Belgische kust. Mijn man woont door de week in Oostende omwille van zijn job. Daarom trekken we in de weekends en vakanties vaak naar zee. Lange strandwandelingen of hardlopen op de dijk brengen echt rust in mijn hoofd.

Aangezien onze quality time met elkaar schaars is trekken we er ook graag met z’n tweetjes op uit. Nieuwe toffe bestemmingen uitzoeken, andere blogs lezen om zo de tofste adresjes te vinden … daar besteed ik graag tijd aan.

Op professioneel vlak ben ik sinds een aantal maanden een nieuwe uitdaging aangegaan als makelaar bij ERA en dat was een schot in de roos voor mij! Toen Nicky me vroeg of ik af en toe ook voor haar LOT12 iets wou schrijven, moest ik niet lang twijfelen. Ik hoop dat ik jullie ook leuke tips kan geven en mijn ervaringen als “hippe mama met een toffe job” met jullie kan delen!

Liefs en tot blogs!

Bieke

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>