Ultrazachte eyecatchers in je interieur!

Superzacht, pastelkleurig en momenteel mijn favoriete object in huis … Ik heb het over mijn nieuwe wollen plaid. Grof gebreide plaids zijn momenteel een hit op Instagram en een musthave voor interieurliefhebbers. Of voor iedereen die, net als ik, houdt van gezelligheid in huis en van wegkruipen onder een lekker warm dekentje. 

Warm is hij zeker, deze plaid. Hij is namelijk gemaakt van 100% merino wol van super kwaliteit. Dat is ultrazachte wol die niet kriebelt. Alle plaids worden met veel liefde handgemaakt door Trijntje van de webshop Wolletje Bol. Zelfs de verpakking waarin de plaid wordt opgestuurd is op zichzelf al een klein kunstwerkje. Instant happiness!

De plaid is niet alleen heel comfortabel, het is vooral ook een eyecatcher in je huis. Je kan hem aan de rand van je bed leggen of buiten in de lounge op een frisse lenteavond. Maar ik kies er voor om de plaid ergens neer te leggen in de woonkamer. Soms over een stoel in mijn leeshoekje, soms nonchalant over de bank of in een mooie mand.

Over de kleur heb ik niet lang moeten nadenken. In mijn interieur met overwegend witte tinten en veel hout, gebruik ik graag een paar zachtroze accentjes. In combinatie met hier en daar een groene plant vormt dat een mooi geheel.

De plaids zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, net zoals de bijpassende kussens die je ook op dezelfde webshop kan bestellen. Ook het formaat kan je zelf kiezen. Zo vind je easy peasy de perfecte plaid voor jouw eigen interieur!

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>