Xavies’ homemade granola!

Tegenwoordig start ik de dag graag met een kommetje Griekse yoghurt, vers fruit en granola. Steeds vaker kies ik ervoor om mijn belegd boterhammetje te wisselen voor dit gezonde én lekkere ontbijtje. Ik voel me er lichter en energieker mee en vooral … ik heb niet meer de neiging om een uur later al te beginnen snoepen. Soms maak ik mijn granola zelf volgens het recept van Sandra Bekkari. Maar ook de gezonde artisanale granola van Xavies’ Granovie heb ik in mijn voorraadkast staan.

Xavie is een jonge vrouw die zelf op een oudejaarsavond besloot om gezonder te gaan leven. Ze begon met haar ontbijt aan te passen en ging zelf experimenteren met verschillende soorten granola’s. Haar zelfgemaakte granola viel zo in de smaak bij familie en vrienden dat er steeds meer bestellingen binnen kwamen. Zo ontstond haar bedrijfje Xavies’.

Haar granola’s bestaan er in 6 verschillende variëteiten. Zelf testte ik al de nuts-chocolate, de extra- seeds en de kokos-kaneel. Maar je hebt ook nog de nuts-seeds, de amandel-abrikoos en de double-chocolate. Allemaal op gezonde wijze gezoet met agavesiroop en lekker krokant geroosterd. Voorlopig is de nuts-chocolate mijn topfavoriet!!

Je kan de granola’s ook perfect verwerken in allerlei gezonde dessertjes. Op de website van Xavie vind je veel inspiratie!

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>