Malika: Online boodschappen doen bij Carrefour!

 

De wereld blijft draaien, ook als mama het verdict “hernia” te horen krijgt.  Heel eventjes bij de pakken blijven zitten, maar dan is het weer vooruit met de geit. Jullie kennen dat wel: vanuit je zetel zie je het huishouden nóg scherper dan anders.  De was lijkt zich tot ongekende hoogtes op te stapelen, rommel van je huisgenoten, de kasten en ijskast leeg… Ik lag en ik zag…dat het niet goed was.

En dan krijg ik een plotse ingeving: Online boodschappen doen! Meteen surf ik met de laptop op schoot naar de website van Carrefour drive en ga aan de slag. Het is echt super simpel om een account aan te maken. Al snel ben ik volop aan het bestellen.

Je krijgt een mooi overzicht rechts op het scherm van aankopen, kostprijs en bonuspunten. Zelfs de promo’s verschijnen apart.
Ik druk op “afhandelen”, kies een datum en tijdstip om mijn boodschappen op te pikken en hoppa, mijn eerste keer online boodschappen doen zit er op. Dat ging vlot!

Ik merk al snel een groot voordeel: ik koop enkel wat ik nodig heb! Mijn enige bedenking: gaan de data op de producten ver genoeg “in de toekomst” liggen? In de herinnerings sms die Carrefour me stuurt, vragen ze me een kar te nemen en naar het onthaal te gaan. Daar geef ik mijn code af en even later zijn ze er met mijn bestelling, netjes verpakt in milieuvriendelijke papieren zakken.

Ik betaal en wil vertrekken, maar wat blijkt…de vriendelijke verkoopster gaat met me mee tot aan de auto die geparkeerd staat op een speciale “Carrefour drive” parkeerplaats. Ze laadt alles netjes over in mijn koffer en neemt zelfs mijn kar mee terug. Van service gesproken!

Eens thuis, blijkt dat alles klopt en lekker vers is.  1 grappig iets: ik had een tros bananen besteld, dacht ik, maar het bleek 1 banaan te zijn… Geen probleem, dat werd onmiddellijk aangepast! Conclusie: Online boodschappen doen bij Carrefour drive is super handig! Twijfel niet als je het een keertje te druk hebt of je als je ziek bent!

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>