Bunny love met Burlington!

Wat vinden jullie van mijn twee nieuwe aanwinsten in huis? Zijn ze niet té schattig, deze konijntjes? Haha, ik heb het natuurlijk niet over echte konijnen (stel je voor dat die hier binnen rondlopen!) maar wel over de “Bunny Slippers”. Deze pantoffeltjes in zachtroze en grijs worden speciaal voor Pasen gelanceerd door Burlington. Ze zijn vervaardigd uit 100% katoen, hebben een anti-slipzool en zijn ook te verkrijgen in zwart-wit.

Ik werd meteen verliefd op dit pastelkleurige paar en draag het constant in huis. Lekker warm aan mijn voeten en heel comfy. Ze matchen ook nog eens perfect met mijn interieur … mooi meegenomen!

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>