Bieke: Feestelijke tafeldecoratie!

Etentjes! Zoals reeds gezegd in mijn kennismakingsblog kan ik er enorm van genieten om mensen thuis te ontvangen. De taakverdeling bij ons verloopt op dat vlak ook perfect. Evert is een krak achter het fornuis en ik hou ervan om de tafel mooi aan te kleden en het huis gezellig te maken voor onze gasten. De ene surft dan van het ene recept naar het andere en ik schuim wat winkels af in Mol en kijk op Pinterest voor inspiratie.

Deze keer hadden we mijn ex-collega’s vanuit Nederland op bezoek. Mensen waar ik hele leuke tijden mee beleefd heb! Het zou ongetwijfeld een trip down memory lane worden.

Tafelversiering begint natuurlijk met bloemen! Hiervoor ben ik vaste klant bij Fruitmarkt Cools. Naast een groot assortiment aan verse groenten en fruit, hebben zij ook een ruim aanbod aan snijbloemen aan zeer klantvriendelijke prijzen. Ik koop meestal bij hen de basis voor mijn boeketjes. Ook al is het buiten nog barkoud, ik koos hier voor tulpen in frisse lentekleuren.

Uiteraard mag ook sfeervol kaarslicht niet ontbreken. Bij De Snuisterij in Mol vond ik de allerschattigste theelichthouders in natuurlijke kleuren. De verschillende formaten geven een speels effect aan mijn feesttafel. De Snuisterij is een adresje dat ik jullie niet wil onthouden. Een heel gezellige decoratiezaak waar je echt kan “rondsnuisteren”. Hier vind je alles om mooie, landelijke toetsen aan te brengen in je interieur. Ook voor geschenkjes spring ik hier graag binnen. De zaak wordt uitgebaat door Bianca, samen met haar moeder. Super vriendelijke mensen en zeker een bezoekje waard.

De borden zijn handgemaakt door mijn mama, zij volgt af en toe een cursus  bij Studio KD, hier kan je bij Katrin Dekoninck allerhande workshops volgen, neem zeker eens een kijkje op haar website.

Zo, mijn taak zit erop! Nu heerlijk genieten van de kookkunsten van mijn chef-kok en keuvelen met de Nederlanders 🙂

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>