Hippe smartphone hoesjes van CaseCompany!

Wat smartphones betreft liggen de meningen en de voorkeuren hier nogal ver uit elkaar. Mijn twee tieners kennen net zoals de meeste leeftijdgenoten maar één merk, “Iphone”. Terwijl ikzelf al jarenlang fan ben van de Samsung S modellen. Peter heeft al verschillende merken geprobeerd en heeft nu via zijn werk ook een Iphone gekregen. Drie tegen één hier in huis dus! Waar we het wel over eens zijn is dat een gsm moet beschermd worden met een leuk gsm hoesje. 

Onlangs kochten Seppe en ik een nieuwe smartphone via een aanbieding bij Proximus. Bij CaseCompany vonden we allebei een gsm hoesje naar onze smaak. Zij volgen de laatste trends op de voet en je kan er kiezen uit een uitgebreide collectie in verschillende thema’s. Van de Olsen twins tot het hippe Terrazzo motief. Van houten covers tot een plattegrond van je eigen gemeente …. en nog veel meer. Of je gaat voor een volledig gepersonaliseerd hoesje, want ook dat is mogelijk.

Ikzelf koos voor een soft cover met marmermotief. Of het nu om een keukenblad, vensterbanken, oorbellen of in dit geval een gsm-hoesje gaat … marmer is en blijft mijn favoriet! Om het wat  persoonlijker te maken, zette ik er nog een mooie tekst bij .”La vie est pleine de petits bonheurs”. Om mezelf hier meerdere keren per dag aan te herinneren, ha!

Seppe ging voor een vrolijk hoesje “His Dreads” met een rastaman en een speciaal wazig blokjes effect als achtergrond. Als zijkant kleur koos hij zwart.

Onze hoesjes  zijn gemaakt uit flexibele kunststof en beschermen onze smartphones tegen schokken en stoten. Super belangrijk aangezien we onze smartphones dagelijks overal mee naartoe sleuren. Op de achterzijde van het hoesje is een metalen drukplaatje aangebracht dat voor stevigheid en een mooie look zorgt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>