Ready for spring met deze kleurrijke outfit!

Hoe koud het ook is deze dagen, we klagen niet. Want ein-de-lijk krijgen we weer wat zon te zien. Bij de eerste zonnestralen en een stralend blauwe lucht krijg ik instant lentekriebels. Zin om al mijn dikke truien en fleece dekentjes naar de zolder te verbannen. En zin om weer volop te gaan voor frisse lente-outfits.

De voorbije zondag trokken mijn man en ik erop uit. Eén van de mooie plaatsen waar onze gemeente Mol voor bekend staat, is het provinciaal domein Zilvermeer. Water, wit strand, mooie natuur, sport- en spelmogelijkheid voor de kids, … echt de ideale plaats voor een lange wandeling.

Het was ook de ideale dag om mijn nieuwe lente-outfit uit de kast te halen. Ik draag heel graag  losvallende broeken met brede pijpen en gelukkig zijn die het komende seizoen weer helemaal in! Ze zitten niet alleen comfy maar zijn ook stijlvol én bovendien moet ik dit stofje niet strijken. Win-win-win! De bloemenprint past perfect bij het lenteseizoen en in het bijpassende donkerblauwe truitje komen ook gele accentjes terug.

Ook fan van deze outfit? Je shopt hem op de website van Terre Bleue!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>