Intimacy Pink : Romantisch, speels & ultra vrouwelijk!

Eén van mijn favoriete nieuwe parfums is INTIMACY PINK. Ik ontdekte dit parfum op de persdagen waar de nieuwigheden en trends voorgesteld worden. In een prachtige setting konden we kennismaken met deze zalige, bloemige geur. Ideaal voor de komende lentedagen!

Intimacy Pink is een ultravrouwelijke geur. Heel specifiek ook, ik ruik er echt frambozen en violetjes in en dat bezorgt me steevast een glimlach op mijn gezicht. Dat is ook de bedoeling van de Intimacy parfums. Een sensueel parfum creëren voor vrouwen die stevig in hun schoenen staan en van het leven genieten. Vrouwen zoals wij, toch?

De Intimacy parfums zijn enkel te verkrijgen bij Ici Paris XL. Er was hiervoor ook al een zwarte en een lichtroze variant. Telkens in dezelfde lederen flacon met luxueuze uitstraling. Niet alleen een luxe gevoel op je huid dus maar ook een super mooi flesje bij op je badkamerkastje!

Voor een flesje van 50 ml betaal je 49,95 euro.

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>