De nieuwste make up collectie van Claudia Schiffer!

Ze was en is nog steeds één van mijn allergrootste stijliconen, Claudia Schiffer. Haar naturelle schoonheid en tijdloze klasse … vele vrouwen houden ervan en willen er graag even goed uitzien. Voor het Duitse cosmeticamerk ARTDECO heeft ze nu een make up capsulecollectie ontworpen waarmee je haar typische Bardot-achtige look kan creëren. 

Copy the look

De collectie kreeg de naam “Claudia’s Beauty Essentials” en bevat alles om de meest herkenbare look van het supermodel te bereiken: een eenvoudige smokey eye, een sensuele pruillip in nude en een gezonde roze teint.

“Telkens wanneer ik me zelfverzekerd en mooi wil voelen, is dit de look die ik gebruik” Claudia Schiffer

Lipstick & Powder

Ik testte zelf dit leuke pakketje met twee basis producten:

Cream Lipstick

De cream lipsticks zijn er in verschillende zachte kleuren en laten je lippen er volumineuzer en zacht uitzien. Mijn kleurtje, het lichtroze LAYER CAKE, is heel naturel. Net zoals ik het het liefste heb.

No Colour Setting Powder

Deze transparante poeder is fluweelzacht en zorgt voor een stralende, gezonde teint. Je kan dit poeder aanbrengen over je make-up. Het is geschikt voor alle huidtinten want het verandert absoluut niks aan de kleur van je gebruikte foundation. Soms breng ik het overdag eventjes opnieuw aan en mijn huid krijgt meteen een touch-up.

Elegance

Echt waar … hoe mooi zijn deze verpakkingen? Het zachtroze in combinatie met shiny goud is “girly girly” en ongelofelijk elegant. Alles is uitgewerkt tot in de kleinste details. Zoals de lipstick. Op het dopje staat een sierlijk wolkje dat verwijst naar de vroegere bijnaam van Claudia “Cloud” en de lipstick zelf heeft een motief van regendruppeltjes. Te schattig en een absolute musthave, toch?

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>