Plannen voor de tuin!

We kunnen er niet meer naast kijken: de eerste bloembollen komen uit, de tuinbrochures zitten in de brievenbus en we leven sinds zondag weer op zomeruur.  Spring is in the air! Wij zijn de laatste dagen en weken volop in de weer om beslissingen te maken over de verdere aanleg van onze tuin. Hieronder lees je wat meer over onze plannen! 

Tuinhuis

Vorig jaar bestelden we een tuinhuis bij blokhutwinkel.nl (meer hierover lees je hier). We zijn heel tevreden met dit tuinhuis! Het is groot genoeg, onze fietsen staan droog onder de overkapping en het hout is van goede kwaliteit. Dit voorjaar wil ik het graag wit schilderen, zodat het mooi matcht met de kleur van onze ramen. Wit oogt fris en in combinatie met enkele mooie planten, gaat het een meerwaarde zijn in onze tuin. De schilderwerken staan gepland voor komende paasvakantie.

Verharding

We hebben lang (ja, echt héél lang) getwijfeld over de keuze van de materialen voor onze oprit, paadjes en terras. Maar we zijn er ondertussen uit! Het wordt een combinatie van platines, donker bordeaux kleiklinkers en heel lichtgrijze keramische terrastegels. Vrij klassiek en tijdloos, dat past perfect bij de stijl van ons huis. We hebben enkele offertes lopen maar ook hier haken we kortelings de knoop door. Zodat we deze zomer weer volop kunnen genieten van het buiten leven. Er bestaat niks fijner dan dat!

Foto’s van het uiteindelijke resultaat ga ik jullie zeker bezorgen. Voorlopig laat ik even zien hoe het nu is en deel ik graag enkele mooie foto’s die me inspireren.

Nu

Inspiratie

 

 

Kijken jullie ook zo uit naar de zomer?

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>