Op mijn paasbest!

Naar jaarlijkse traditie vier ik Pasen het allerliefste thuis. Familie rondom mij, de kinderen die eitjes rapen en daarna met z’n allen genieten van een lekker ontbijt. Meer moet dat niet zijn!

Met deze dagen vinden we het leuk om ons mooi op te kleden. Zelf wil ik er natuurlijk op mijn “paasbest” uitzien zonder in te boeten op comfort. Daarom koos ik voor een lange, soepelvallende rok in combinatie met een gestreept V-hals truitje in een zalig stofje. De kleurencombinatie van beige met donkerblauw is klassiek en tijdloos. Helemaal mijn ding!

Decisions, decisions !

Deze outfit van Terre Bleue is, in combinatie met een blokhak sandaal, een serieuze kanshebber voor het communiefeest van mijn nichtjes. Of zou ik gaan voor de outfit uit de kasteelblogpost ?

Waarvoor zouden jullie kiezen?

 

 

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>